Brudebuketter

Brudebuketter er bare noget helt særligt og en ekstra skøn oplevelse at være en stor del af at designe til livet og kærlighedens største fest.

For mig er hver enkel brudebuket noget helt unikt, jeg designer hver brudebuket med største omhu og i samarbejde med brudeparret eller brudgommen.

Der er mange vigtige faktorer i at skabe den perfekte brudebuket, derfor afholder jeg altid et personligt kundemøde, hvor vi taler om årstiden, materialevalg, form -og farvevalg, brudekjolens form og farve, alle er rigtig vigtige faktorer i at jeg kan skabe det smukkeste håndværk, som er i harmoni og udtrykker sig som en helhed til jeres ønsker.

De forskellige typer brudebuketter

Posy brudebuket
Denne afslappet brudebuket, er blevet meget moderne det sidste år. Brudebuketten skal se plukket ud, og blomsterne skal være naturlige med lidt længde på stilken. Der er synlige stilke i buketten, og den er afsluttet med rustikt reb eller bånd, efter smag.
Pris fra 850kr.

Stiftet rund brudebuket
Er vores rigtig håndværk, hvor alle blomsterne er stiftet og tapet, og bagefter bliver sammensat til den yndigste brudebuket, i en klassisk rundform.
Pris fra 1100kr.

Stiftet dråbe brudebuket
Er vores rigtig håndværk, hvor alle blomsterne er stiftet og tapet, og bagefter bliver sammensat til den yndigste brudebuket, der har en blød smuk dråbeform.
Pris fra 1250kr.
(afhængig af størrelsen på dråben)

Muffe
Trådet og transparent brudesmykke.
Er en anderledes type brudebuket hvor at bruden har muffen på armen sim et smykke, den er meget unik og smuk med sin lange slanke form, og meget lette og luftige udseende.
Pris fra 3000kr.

Syet rose
Er en meget meget smuk og elegant brudebuket, med sit stilrene look. Denne type brudebuket er et stort og spændende håndværk af Stiftet rosenblade.
Pris 2800kr.

Armbånd
Er en ny type brudebuket, og er et anderledes håndværk, armbåndet er lavet af transparente trådet blomster der bliver sat sammen som et løst flettet smykke der bæres omkring håndleddet, længden og tykkelsen tilpasses individuelt, og kan skabe i mange udtryk.
Pris fra 1800kr.

Corsager
Er en lille knaphulsblomst der sættes på jakken og bruges til bryllupper. Corsager er mest brugt til brudgommen, forloveren, brudens og gommens far. Men mange brudepar bruger det også til deres egne børn.
Pris fra 125kr.

Brudepigebuketter
De fleste brudepigebuketter laves som en miniature af brudebuketten, hvor der er nogle af matchende blomster og den samme stil kommer til udtryk.
Brudepiger kan være fra 1 1/2 år og op til unge piger i 20’erne, der er ingen alders begrænsning.
Pris fra 350kr.