Velkommen til min smukke gårdbutik

Den ligger langt ude på landet med højt til himlen og den dejligste udsigt udover markerne, jeg nyder virkelig at bo og arbejde i denne idylliske atmosfære. Jeg synes ikke at det kan blive smukkere, jeg elsker virkelig at leve i og bruge naturen og dens fantastiske skattekammer.

Og, ja, selvom det er langt væk fra huse, store veje, så finder mange af mine kunder vejen forbi på landet, de fleste kan rigtig godt lide de unikke produkter jeg kan tilbyde.

I min gårdbutik finder du alverdens lækkerier, jeg håndplukker hver enkelt lille ting, mange af produkterne passer rigtig godt til den nordiske og franske landstil som jeg elsker.

Buketter

I gårdbutikken kan du købe de smukkeste buketter, jeg elsker at trylle med blomsterne og binder alle typer buketter. Den populære rokokobuket, den sjove fantasibuket, den utraditionelle viftebuket, den klassiske høje buket, tårnet og den aflange bordbuket.

Se udvalg af buketter her >

Planter

Du kan også købe anderledes sukkulenter, holdbare planter til indendørs og lækre planter til krukker der er mange slags. Jeg kan godt lide at følge årstiden, og derfor tilpasser jeg mit sortiment efter sæsonen og årstiden.

Hånddyppede lys

Du kan også finde de smukkeste lys fra Esther & Erik, de er virkelig en fantastik kvalitet og har mange brændetimer. Lysene kan købes i forskellige længder og farver, nogle med lak, natur og metalic de er alle dansk produceret og allergivenlige.

Brugskunst

Jeg har også mange lækre Rustikke krukker, Opsatse, elegante fade med og uden fod, fine glas underskåle, smukke bånd, glasvaser, yndige fattigmandslysetager og 5 armet kandelabre, alle produkterne er nøje udvalgt med stor omhyggelighed.

Binderiartikler

I butikken finder du også en masse gode produkter fra oasis, som kranse, hjerter, fix, fixben, ståltråd i forskellige længder, blomstertape, frisklim, limpistol, kvalitetssakse og meget mere. Så er du typen der elsker at nuller med blomster og selv vil skabe mesterværker, kan du købe tilbehør og materialer hos mig.

Psst. Se også lige mine kurser >

Vin og chokolade

I butikken har jeg også velsmagende italienske vine i forskellige prisklasser og lækkert dansk produceret chokolade.

Åbningstider for gårdbutikken

Mandag og tirsdag: Åbent efter aftale
Onsdag: 10.00-14.00
Torsdag: 11.00-16.00
Fredag: 11.00-17.00
Lørdag: 09.00-13.00
Søndag: Åbent ved højtider og helligdage samt mors dag.

Ved bryllupper og begravelser kan du bestille på mail ida@flowersbyida.dk eller
ringe mellem 10-16 mandag til fredag.

Billeder fra Gårdbutikken