Trænger du til ny inspiration? Eller får du heller ikke lavet de mange skønne dekorationer derhjemme, som du havde håbet på? Så skal du med på min blomsterskole.

Jeg underviser i de hyggeligste lokaler hjemme i den ene staldlænge. Her er en skøn atmosfære, masser af liv og hjerterum, duften af friske blomster og jord under neglene, imens kaffen bliver serveret. Her er nærvær og sammenhold.

Det er lige meget, om du er nybegynder, let øvet eller øvet, jeg har mange forskellige hold, så der er også plads til dig. Vi arbejder individuelt, og du får gennemgået teknikerne fra bunden af. Du vil stifte bekendtskab med farve og formlære, du vil lære en masse om materialevalg, og om hvordan man arbejder grupperet og symmetrisk. Du vil lære om begreber som stikkeretning og paralleldekoration, lære at binde en buket og mange andre ting.

Tilmeld dig et hold

Jeg har både weekendhold, sæsonhold, daghold og aftenhold.
Formiddagsholdene er fra kl. 9.30-12.30
Aftenholdene er fra kl. 19.00-22.00
Weekendhold er der forskellige tider, alt efter kursets længde.

Events
Vi tilbyder events til både private og virksomheder, og vores events kan bestilles hele året.
Så trænger I til en tøseaften, kollegahygge, teambuilding eller polterabend kunne dette være stedet.

Tjek kursuskalenderen her >

Priser

Workshop 3 timer eksklusiv materialer koster 2.750 kr. max 8 deltagere.

Workshop 6 timer inklusiv let frokost og te/kaffe og kage, eksklusiv materialer 6.500 kr. Max 8 deltagere

Inspirationsaften for veninder eller kollegaer i gårdbutikken. 2 timers inspirationsaften, hvor jeg viser tidens trends, med tre demonstrationer og der kan imens nydes et glas vin og snacks. Denne aften gives der 15 % rabat. Minimum 10 deltagere, 1.950 kr.

Weekendhold Med 4 demonstrationer efter eget valg. 10 timers undervisning inklusiv to pauser – 7.500 kr. Eksklusiv materialer – materialeliste sendes senest ud ugen inden kurset.

Arrangement / events for foreninger. Kunne du godt tænke dig, at jeg kommer ud til din forening og laver events? Hvor I bliver fyldt op med inspiration og tips? Det kunne være et julearrangement eller påske? Eller noget helt andet? Jeg har før haft events på Teaterbygningen i Køge, Familie og samfund Karise m.m. Der er ubegrænset pladser, 3 timer inklusiv pause. 3.995 kr. inklusiv 3 sponsorgaver I kan bruge til lodtrækning.

Dit personlige kursus Jeg skræddersyer selvfølgelig også events/kurser efter dine ønsker og behov. Du er altid velkommen til at kontakte mig, så finder vi sammen løsningen, der passer til dig.

Her er der glade og søde elever