Fester er altid så glædeligt, livsbekræftende begivenheder og dejligt at arrangere. Forventnings glæde, hyggen ved at planlægge og drømme sig langt væk i tankerne om hvordan det skal være…

Skal det være en temafest? klassisk fest? Havefest ?
Om det er dit livs største fest: bryllupsfesten, 30 års fødselsdag, 85års fødselsdag, kobberbryllup, sølvbryllup, guldbryllup, konfirmation, barnedåb, reception, vejfest eller ?

Så vil jeg meget gerne hjælpe dig med at planlægge pynten og udsmykningen til din fest, om det er stort eller småt, vil jeg med glæde guide dig igennem mit blomsterunivers og trylle med blomsterne så det passer specielt til dig og din fest og dine omgivelser, jeg lytter med glæde til dine specifikke ønsker (:

Ring, send SMS eller mail til mig på:

Find kontaktoplysninger

BORDPYNT

SERVIETPYNT

BLOMSTERSMYKKER – KONFIRMAND

Kobberbryllup

ÆRESPORT

SCENEPYNT OG SÆRLIGE DEKORATIONER